moderaterna_panorama
Foto: Wings

Wings truppbygge går vidare

Wings har börjat göra klart sin trupp inför hösten och den senaste veckan har man skrivit kontrakt med ett antal spelare.

Joel Linannder skriver på 2-årskontrakt med Wings, målvakten Filip Andersson som spelat tre säsonger i Wings men varit på lån förlänger, Sebastian Linder och Marcus Karlsson likaså. De två juniorerna Edvin Stegfeldt och Anton Stenborg från Wings J-20 får nya kontrakt i A-laget. Edvin har spelat i Wings sen barnsben och gjort sex mather med A-laget förra säsongen. Anton har börjat i AIK men spelat i Sollentuna. Han kom till Wings inför den gångna säsongen och gjorde en match. De båda är födda 02.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
ewas_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
marina_outsider