defacto_pan2020

Wings tappar nyckelspelare till Almtuna

Wings tappar Rasmus Hedin för resten av säsongen till Almtuna.

Hedin har varit utlånad till Almtuna i Allsvenskan under en kort tid. Nu har han imponerat så pass mycket att han är klar för uppsalaklubben resten av säsongen. Rasmus ör 23 år gammal och har Hallsta som moderklubb. Han har spelat fyra matcher för Almtuna och svarat för två poäng.
– Rasmus är en grym kille att få ini laget i detta skede av säsongen. Han har en stark skridskoåkning och ett bra skott. Rasmus är en väldigt laglojal spelare som kommer att bli viktig för oss, säger Björn Danielsson till klubbens hemsida.

connys_helsida
liber_helsida
2020_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

mp_helsida_april
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

defacto_helsida
logistik_sigtuna_helsida
centrum_sommar2022_helsida
retro_helsida
helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

logistik_outsider
swedol_outsider
retro_outsider
nrh
moderat_outsider
mp_outsider2022
outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
connys