defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Wings straffade Haninge

Wings straffade Haninge i fredagskvällens match efter avgörande mål av Carl Eriksson.

Wings vann till slut mot Haninge efter tidigt underläge som Markus Eklund kvitterade 7.15 in i första. Det var matchens enda mål fram till straffavgörandet. Båda lagen hade gott om tid i numerärt överläge men inga fler mål gjordes. I straffläggningen inledde Haninge med mål, varpå Filip Wallin kvitterade. Sen räddade båda målvakterna ett antal straffar innan Carl Eriksson avgjorde.

I tabellen är Wings trea och närmast väntar derby mot fyran Rimbo hemma i Pinbackshallen på tisdag.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

fme_helsida
sbrf_helsida
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_helsida
colorama_april2

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

logistik_sigtuna
sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
sommar_centrum

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_outsider
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys
sbrf_outsider