centrum_panorama2020

Wings serieledare efter utklassning

Wings är serieledare efter 5-0 hemma mot Hanviken.

centrum_artikel

Wings hade inga problem att avfärda Hanviken hemma i Märsta på fredagskvällen. Otto Larsson inledde målskyttet och Rasmus Hedin ökade på i mitten av första perioden. I andra satte Larsson sitt andra mål för kvällen och i tredje fullbordade han sitt hattrick. Rasmus Hedin såg till att fastställa slutresultatet med sitt andra mål för kvällen. Därmed är Wings serieledare i fortsättningsserien och på onsdag är det seriefinal mot Strömsbro på bortaplan.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
speedy_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

sportlov_sigtuna
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
happyhomes_2019
connys_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sportlov_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider