bovard_sh
Wings lagledning får ladda om inför onsdagens toppmöte mot Segeltorp.Foto: Insändarbild

Wings segersvit bruten-Ödesmatch väntar

Wings segersvit är bruten men efter nederlag 6-2 borta mot Trångsund på söndagen.

banner_juni_artikel

Wings hade chans att fixa seriefinal på riktigt om man hade plockat tre poäng mot Trångsund men fick se sig besegrat med klara 6-2. På onsdag möter man ettan Segeltorp och seger är ett måste om man ska ha realistisk chans att komma etta, vid förlust i ordinarie speltid kommer Segeltorp att leda serien med sex poäng före Wings med tre matcher kvar att spela.

Det var Wings och Christian Blomqvist som inledde målskyttet redan efter 1.38 men Trångsund vände snabbt på steken. I mitten av andra kom sedan 3-1 och 4-1 för Trångsund. Anton Rubtsov reducerade till 4-2 inför tredje men släppte där in två mål till. Wings som inför matchen hade tre raka segrar får ladda inför tisdagens toppmöte i Pinbackshallen med start klockan 19.00.

division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

ica_valsta_choklad
fme_helsida
defacto_helsida
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

oppning_helsida
banner_juni_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
sbrf_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

Ngarambe trea på Bauhausgalan

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe kom trea på 1500 meter på Bauhausgalan: - Ett tag låg jag sist och tänkte ”vad gör jag?”. Men jag kom tillbaka och vet att jag har en spurt. Det var en härlig känsla att plocka placeringar från 300 meter hela vägen in i mål. Alla hejade och det var kul att sätta pers, säger Yolanda i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
connys
colorama_april
sh_bovard_out
nrh
sh_oppet
sbrf_outsider