arlandagk_panorama
Wings lagledning får ladda om inför onsdagens toppmöte mot Segeltorp.Foto: Insändarbild

Wings segersvit bruten-Ödesmatch väntar

Wings segersvit är bruten men efter nederlag 6-2 borta mot Trångsund på söndagen.

centrum_pask

Wings hade chans att fixa seriefinal på riktigt om man hade plockat tre poäng mot Trångsund men fick se sig besegrat med klara 6-2. På onsdag möter man ettan Segeltorp och seger är ett måste om man ska ha realistisk chans att komma etta, vid förlust i ordinarie speltid kommer Segeltorp att leda serien med sex poäng före Wings med tre matcher kvar att spela.

Det var Wings och Christian Blomqvist som inledde målskyttet redan efter 1.38 men Trångsund vände snabbt på steken. I mitten av andra kom sedan 3-1 och 4-1 för Trångsund. Anton Rubtsov reducerade till 4-2 inför tredje men släppte där in två mål till. Wings som inför matchen hade tre raka segrar får ladda inför tisdagens toppmöte i Pinbackshallen med start klockan 19.00.

colorama_april2
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

centrum_pask_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
ica_pask
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

fme_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_standard
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
sh_oppet
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider