defacto_pan2020

Wings samlar in pengar till Mustaschkampen

Under november kommer Wings och ATG Hockeyettan samla in pengar i kampen mot cancer.

centrum_artikel

ATG Hockeyettan och dess medlemsföreningar kommer under november att samla in pengar till Mustaschkampen för att bekämpa prostatacancer. Det lag som lyckas samla in mest får även 50 000 till både ligan och Mustaschkampen.
– Många av lagen har sedan tidigare engagerat sig i Mustaschkampen. Det känns kul att för första gången ta ett samlat grepp och tillsammans satsa ännu större, säger Ronnie Glysing, ordförande på ATG Hockeyettan.

Ett av syftet med insamlingarna är även att engagera sina medlemmar och lagen kommer att få fria händer i kampanjen. Wings kommer att uppmana de spelare som kan att odla mustasch. Wings hade under fredagen samlat in 2200 kronor. Man kan skänka pengar till insamlingen under hela november.

teatergrillen_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

connys_helsida
speedy_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

centrum_helsida2020
happyhomes_2019
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

teatergrillen_outsider
speedy_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider