center_pan21
Foto: Wings/Insändarbild

Wings säkrade kontraktet

Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

centrum_artikel

Wings vann med 5-2 mot Sollentuna, därmed blir det fortsatt spel i Hockeyettan även kommande säsong. Wings mål gjordes av Isak Salqvist, Sebastian Lindström, Oscar Sarhus, Jesper Andersson och Rasmus Hedin. Sollentuna gav Wings tufft motstånd men till slut var Wings det starkare laget. Meriterade Stefan Lassen som förstärkt Wings under senare delen av säsongen tackades av efter matchen. Han gjorde även sin sista match i karriären efter spel i SHL och Allsvenskan. Nu fick han vara med och rädda Wings kvar. Sista matchen i kvalet spelas på långfredagen men det är betydelselös för Wings.

dack-helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
bostad_helsida
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys