moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild

Wings nollat mot Teg

Wings hade onekligen en tuff helg, först övertidsförlust mot Vännäs och på söndagen blev man nollade mot Teg.

Två matcher i Pinbackshallen inom loppet av 24 timmar resulterade i en poäng. 3-4 mot Vännäs följdes upp med 0-1 mot Teg. Matchens enda mål kom 4.39 in i andra genom Tobias Holmberg, kort efter att Wings dragit på sig en utvisning som man lyckats döda. Trots 11-7 i skott i tredje blev det inga mål för Wings. Man är kvar som etta då Lindlöven föll men har fortsatt två matcher mer spelade. På onsdag väntar Köping borta.

mp_helsida_april
marinan_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
connys
moderat_outsider
nrh
ewas_outsider