arlandagk_panorama
Wingscoachen Björn LidströmFoto: Daniel Iskander

Wings nollat mot Nacka

Wings kammade noll i dubbel bemärkelse mot Nacka på söndagen, det blev noll mål och noll poäng.

centrum_pask

Förra omgångens klang- och jubelföreställning mot Hammarby var som bortblåst mot Nacka på söndagen. Gästerna vann med 5-0 inför 181 åskådare i Pinbackshallen. Wings hade på nytt Pavel Brendl i förstakedjan och denna gång var assisterande tränare Viktor Helander center i tredjekedjan. Men trots 40 skott på mål blev det alltså ingen utdelning och Wings är jumbo i serien efter två omgångar. Närmast väntar derby borta mot Vallentuna på onsdag kväll. De två sämst placerade lagen i serien för kvala för att hålla sig kvar, ettan går till play off och 2-5 har spelat färdigt.

valsta_utveckling
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

defacto_helsida
logistik_utbildning
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

fme_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

ica_pask
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
colorama_april