arlandagk_panorama
Wingscoachen Björn LidströmFoto: Daniel Iskander

Wings nollat mot Nacka

Wings kammade noll i dubbel bemärkelse mot Nacka på söndagen, det blev noll mål och noll poäng.

banner_juni_artikel

Förra omgångens klang- och jubelföreställning mot Hammarby var som bortblåst mot Nacka på söndagen. Gästerna vann med 5-0 inför 181 åskådare i Pinbackshallen. Wings hade på nytt Pavel Brendl i förstakedjan och denna gång var assisterande tränare Viktor Helander center i tredjekedjan. Men trots 40 skott på mål blev det alltså ingen utdelning och Wings är jumbo i serien efter två omgångar. Närmast väntar derby borta mot Vallentuna på onsdag kväll. De två sämst placerade lagen i serien för kvala för att hålla sig kvar, ettan går till play off och 2-5 har spelat färdigt.

sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
colorama_april2
midsommar_valsta_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

banner_juni_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

oppning_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
nrh
connys
sbrf_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
fme_outsider
colorama_april