centrum_jul_panorama

Wings nollat mot Enköping

Wings åkte på söndagen på en överraskande förlust borta mot Enköping.

centrum_jul_artikel

Wings hade gärna plockat tre poäng från mötet mot Enköping på söndagen. Enköping hade bara två lag bakom sig i tabellen inför den 14:e omgången och Wings som jagar plats i Allettan efter jul borde ha svarat för en bättre insats. Förta perioden var länge mållös innan Enköping tog ledningen med 1.14 kvar att spela.

I andra fick Wings chansen att spela power play två gånger om första fyra minuterna men lyckades inte förvalta läget. Lagen turades sen om att dra på sig utvisningar i andra men det förblev mållöst fram tills att det var fyra sekunder kvar då Enköping satte psykologiskt viktiga 2-0. Tidigt i tredje kom sedan 3 och 4-0 för Enköping och saken var klar för hemmalaget inför 213 åskådare. Wings tappar mark i tabellen och har bara en poäng tillgodo på sexan Strömsbro. På onsdag möter Wings Sollentuna.

happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
tp_helsida
sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_helsida
fme_oktober

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

julbord_helsida
greeknighthelsida
ica_oktober
colorama_april2
julbord
greeknight_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
connys