defacto_pan2020

Wings nollat mot Enköping

Wings åkte på söndagen på en överraskande förlust borta mot Enköping.

Wings hade gärna plockat tre poäng från mötet mot Enköping på söndagen. Enköping hade bara två lag bakom sig i tabellen inför den 14:e omgången och Wings som jagar plats i Allettan efter jul borde ha svarat för en bättre insats. Förta perioden var länge mållös innan Enköping tog ledningen med 1.14 kvar att spela.

I andra fick Wings chansen att spela power play två gånger om första fyra minuterna men lyckades inte förvalta läget. Lagen turades sen om att dra på sig utvisningar i andra men det förblev mållöst fram tills att det var fyra sekunder kvar då Enköping satte psykologiskt viktiga 2-0. Tidigt i tredje kom sedan 3 och 4-0 för Enköping och saken var klar för hemmalaget inför 213 åskådare. Wings tappar mark i tabellen och har bara en poäng tillgodo på sexan Strömsbro. På onsdag möter Wings Sollentuna.

oppethus_helsida
connys_helsida
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh