mote_sommar

Wings nollat mot Enköping

Wings åkte på söndagen på en överraskande förlust borta mot Enköping.

centrum_artikel

Wings hade gärna plockat tre poäng från mötet mot Enköping på söndagen. Enköping hade bara två lag bakom sig i tabellen inför den 14:e omgången och Wings som jagar plats i Allettan efter jul borde ha svarat för en bättre insats. Förta perioden var länge mållös innan Enköping tog ledningen med 1.14 kvar att spela.

I andra fick Wings chansen att spela power play två gånger om första fyra minuterna men lyckades inte förvalta läget. Lagen turades sen om att dra på sig utvisningar i andra men det förblev mållöst fram tills att det var fyra sekunder kvar då Enköping satte psykologiskt viktiga 2-0. Tidigt i tredje kom sedan 3 och 4-0 för Enköping och saken var klar för hemmalaget inför 213 åskådare. Wings tappar mark i tabellen och har bara en poäng tillgodo på sexan Strömsbro. På onsdag möter Wings Sollentuna.

speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_helsida2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh