moderaterna_panorama
Foto: Wings

Wings nollade Lindlöven

Wings besegrade Lindlöven på lördagen hemma i Märsta med 3-0: - En helgjuten insats, säger lagledare Peter Mattsson.

144 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se Wings möta Lindlöven. Wings som haft en tung vecka var revanschsuget. Efter en mållös förstaperiod kom 1-0 i mitten av andra genom Sebastian Linder. Ett resultat som stod sig till 7.17 av andra när Salqvist ökade på till 2-0. Spiken i kistan kom via Christian Blomqvist. I målet svarade Marcus Nygren för 31 räddningar. Wings toppar serien på samma poäng och målskillnad som Teg men med fler gjorde mål. Nästa match för Wings är först om en vecka man beger sig de cirka två milen till Vallentuna.

liber_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
nrh