defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Wings nära tvåan efter förlusten

Wings föll i ödesmatchen mot Segeltorp hemma i Märsta och riskerar nu degradering till tvåan.

Segeltorp besegrade Wings med 3-2 efter förlängning och därmed är Wings illa ute med tre matcher kvar att spela. Segeltorp leder serien med fyra poäng före Wings som är trea, tvåan Trångsund är två poäng bakom.

Wings kvitterade till 2-2 sent i matchen och knep en poäng, det ska dock mycket till om man ska plocka in fyra poäng med tre matcher kvar att spela.

Målen
Rubtsov, Blomqvist

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

logistik_sigtuna
sigtunavatten_standard
colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

happyhomes_2019
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sommar_centrum
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

fme_helsida
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_outsider
sportfiske_sommar
fme_outsider
connys
colorama_april
defacto_outsider
nrh