sommar

Wings nära Ettan efter storseger

Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

Det var stor dramatik i Pinbackshallen när Wings jagade mål mot Hanviken. En storseger skulle innebära en bärgad andraplats då Eskilstuna Linden redan hade avgjort matchen mot Trångsund efter två perioder. Wings gick in till tredje med ledning 5-3, tidigt i slutperioden satte Victor Ekarv 6-3. I det läget var Wings fortfarande trea, men när Otto Larsson med 1.47 kvar satte 7-3 var Wings förbi. Hanviken plockade ut målvakten på slutet för att jämna få in ett mål men det slutade istället med nytt Wingsmål genom Ekarv.

Eskilstuna Linden blev etta i serien på 22 poäng, därefter följer Wings med 21 poäng och +9 mål, trea blev alltså Hanviken med samma poäng med +6 mål. Nu får Wings vänta ett tag innan beslut kommer om huruvida de spelar i Division 1 eller 2. Sannolikt blir det Division 1, men bara ettan i kvalet är garanterad en plats i Hockeyettan.

Målen
Larsson 4, Ekarv 2, Jacobsson, Lagerstedt

defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
sbrf_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
logistik_sigtuna
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
happyhomes_2019

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

connys
fme_outsider
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
defacto_outsider
nrh
colorama_april