defacto_pan

Wings nära Ettan efter storseger

Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

marstakalaset_artikel

Det var stor dramatik i Pinbackshallen när Wings jagade mål mot Hanviken. En storseger skulle innebära en bärgad andraplats då Eskilstuna Linden redan hade avgjort matchen mot Trångsund efter två perioder. Wings gick in till tredje med ledning 5-3, tidigt i slutperioden satte Victor Ekarv 6-3. I det läget var Wings fortfarande trea, men när Otto Larsson med 1.47 kvar satte 7-3 var Wings förbi. Hanviken plockade ut målvakten på slutet för att jämna få in ett mål men det slutade istället med nytt Wingsmål genom Ekarv.

Eskilstuna Linden blev etta i serien på 22 poäng, därefter följer Wings med 21 poäng och +9 mål, trea blev alltså Hanviken med samma poäng med +6 mål. Nu får Wings vänta ett tag innan beslut kommer om huruvida de spelar i Division 1 eller 2. Sannolikt blir det Division 1, men bara ettan i kvalet är garanterad en plats i Hockeyettan.

Målen
Larsson 4, Ekarv 2, Jacobsson, Lagerstedt

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

kontor_thaifong
sommar
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

miljopris_helsida
colorama_april2
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
connys
nrh
colorama_april
defacto_outsider
miljopris_outsider