arlandagk_panorama

Wings nära Ettan efter storseger

Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

centrum_pask

Det var stor dramatik i Pinbackshallen när Wings jagade mål mot Hanviken. En storseger skulle innebära en bärgad andraplats då Eskilstuna Linden redan hade avgjort matchen mot Trångsund efter två perioder. Wings gick in till tredje med ledning 5-3, tidigt i slutperioden satte Victor Ekarv 6-3. I det läget var Wings fortfarande trea, men när Otto Larsson med 1.47 kvar satte 7-3 var Wings förbi. Hanviken plockade ut målvakten på slutet för att jämna få in ett mål men det slutade istället med nytt Wingsmål genom Ekarv.

Eskilstuna Linden blev etta i serien på 22 poäng, därefter följer Wings med 21 poäng och +9 mål, trea blev alltså Hanviken med samma poäng med +6 mål. Nu får Wings vänta ett tag innan beslut kommer om huruvida de spelar i Division 1 eller 2. Sannolikt blir det Division 1, men bara ettan i kvalet är garanterad en plats i Hockeyettan.

Målen
Larsson 4, Ekarv 2, Jacobsson, Lagerstedt

fme_helsida
bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

ica_pask
happyhomes_2019

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

logistik_utbildning
sigtunavatten_standard
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

valsta_utveckling
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

colorama_april2

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
sh_oppet
colorama_april
bonava_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider