defacto_pan2020

Wings nära Ettan efter storseger

Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

centrum_artikel

Det var stor dramatik i Pinbackshallen när Wings jagade mål mot Hanviken. En storseger skulle innebära en bärgad andraplats då Eskilstuna Linden redan hade avgjort matchen mot Trångsund efter två perioder. Wings gick in till tredje med ledning 5-3, tidigt i slutperioden satte Victor Ekarv 6-3. I det läget var Wings fortfarande trea, men när Otto Larsson med 1.47 kvar satte 7-3 var Wings förbi. Hanviken plockade ut målvakten på slutet för att jämna få in ett mål men det slutade istället med nytt Wingsmål genom Ekarv.

Eskilstuna Linden blev etta i serien på 22 poäng, därefter följer Wings med 21 poäng och +9 mål, trea blev alltså Hanviken med samma poäng med +6 mål. Nu får Wings vänta ett tag innan beslut kommer om huruvida de spelar i Division 1 eller 2. Sannolikt blir det Division 1, men bara ettan i kvalet är garanterad en plats i Hockeyettan.

Målen
Larsson 4, Ekarv 2, Jacobsson, Lagerstedt

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider