bostadsformedling

Wings missade AllEttan

Med minsta möjliga marginal missade Wings plats i Allettan efter jul.

centrum_artikel

Wings gjorde sitt och vann mot Segeltorp hemma i Pinbackshallen med 5-3. Men i Vallentuna ishall krävdes det att Väsby skulle besegra hemmalaget för att Wings skulle gå om Vallentuna. Det blev en klar seger för Vallentuna med 4-0 och Wings seger blev därmed av akademisk betydelse. Wings slutar dock som sexa i tabellen och går in med extrapoäng till Fortsättningsserien efter nyår.

Målen
Mohlin 2, Linnander, Byström, Hedin

brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kaa_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
marina_outsider