centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild/Wings Ladies/Per Ottenström

Wings Ladies vann premiärmatch

Wings Ladies har gjort sin första seriematch och vann mot Haninge/Älta med 4-3.

centrum_artikel

Förra säsongen startade Wings Ladies sin verksamhet. Efter en säsongs träning och några matcher har man i år börjat träningsspela. I lördags var det premiärmatch i Division 3 Damer rekreation. Haninge/Älta kom till Pinbackshallen. Trots spelövertag var det gästerna som ledde efter halva matchen, 3-0 hade Haninge/Älta. Men Wings gav inte upp utan vände på steken helt, 4-3 vann Wings sin premiärmatch.

connys_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

defacto_helsida
valvet_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider