defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Wings kvar som tvåa efter seger mot Bålsta

Ett motiverat Wings besegrade jumbon Bålsta med 3-0 på onsdagskvällen och får nu troligtvis spela kvar i Hockeyettan.

banner_juni_artikel

Både Wings och Tumba vann sina matcher i sista omgången av kvalet till hockeyettan. Därmed kvarstår placeringarna, 2 för Wings och 3 för Tumba. Tvåorna i samtliga serier kommer sannolikt att få spela kvar i Ettan medan treorna kommer att få sitt öde bestämt senare i vår. Mot Bålsta skickade Magnus Kullerback in ledningsmålet för Wings i mitten av första, Fredrik Strand följde upp med 2-0 i slutet av andra och med 1.51 kvar kom matchavgörande 3-0 genom Christian Landberg. Andreas Nordström vaktade kassen och räddade samtliga 17 skott.

fme_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
oppning_helsida
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
banner_juni_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

colorama_april2
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_oppet
fme_outsider
connys
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
sh_bovard_out
colorama_april
oppning_outsider
defacto_outsider
sbrf_outsider