arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander

Wings kvar som tvåa efter seger mot Bålsta

Ett motiverat Wings besegrade jumbon Bålsta med 3-0 på onsdagskvällen och får nu troligtvis spela kvar i Hockeyettan.

centrum_pask

Både Wings och Tumba vann sina matcher i sista omgången av kvalet till hockeyettan. Därmed kvarstår placeringarna, 2 för Wings och 3 för Tumba. Tvåorna i samtliga serier kommer sannolikt att få spela kvar i Ettan medan treorna kommer att få sitt öde bestämt senare i vår. Mot Bålsta skickade Magnus Kullerback in ledningsmålet för Wings i mitten av första, Fredrik Strand följde upp med 2-0 i slutet av andra och med 1.51 kvar kom matchavgörande 3-0 genom Christian Landberg. Andreas Nordström vaktade kassen och räddade samtliga 17 skott.

colorama_april2
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

valsta_utveckling
happyhomes_2019

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

defacto_helsida
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

ica_pask
sigtunavatten_standard
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
colorama_april
sh_oppet