defacto_pan

Wings körde över Åker/Strängnäs

Wings vann med hela 7-3 när Alltvåan inleddes på tisdagskvällen.

Det var proppen ur i tredje för Wings, dessförinnan hade man ledning 3-1. Men i tredje så drog man ifrån Åker, 3-2 blev 5-2 och 5-3 blev sedermera 7-3. Det innebär att Wings fått en kanonstart i Alltvåan där de tre bästa går vidare till kval.

Målen
Svanberg 2, Johansson, Andersson, Jacobsson, Gabor, Yucel

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys
korpen_jan-feb
sportlov2019
happyhomes_2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

banner_trerosor

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

sangensemble
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh