sommar

Wings körde över Åker/Strängnäs

Wings vann med hela 7-3 när Alltvåan inleddes på tisdagskvällen.

Det var proppen ur i tredje för Wings, dessförinnan hade man ledning 3-1. Men i tredje så drog man ifrån Åker, 3-2 blev 5-2 och 5-3 blev sedermera 7-3. Det innebär att Wings fått en kanonstart i Alltvåan där de tre bästa går vidare till kval.

Målen
Svanberg 2, Johansson, Andersson, Jacobsson, Gabor, Yucel

bonava_juli_hel

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sommar
defacto_helsida
sommar_centrum

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

sigtunavatten_standard

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
colorama_april
nrh