bovard_sh
Wings behöver minst två poäng för att vara på den säkra sidan. Ny coach i kvalserien är Robert Döme. Foto: Daniel Iskander

Wings kan säkra spel i ettan vid seger ikväll

Ikväll avgörs det för Wings mot Bålsta. En seger för Wings innebär spel i Hockeyettan. Förlust samtidigt som Tumba vinner och framtiden är osäker.

banner_juni_artikel

Södertälje tog klivet upp i Allsvenskan och öppnade upp för att en tvåa i den östra kvalserien kan få följa med Nacka till Hockeyettan. Tidningen Sydöstran har kommit över uppgifter om hur det blir i kvalspelet med avancemangen. Ettorna och tvåorna i samtliga kvalserier går upp om Västervik gör SSK sällskap, likaså två av de tre bästa treorna. För Wings blir matchen mot avsågade Bålsta ikväll därmed livsviktig. Annars riskerar man att kastas in i ovisshet. Bålsta har inget att spela för mer än äran. Trean i serien är Tumba som möter Rimbo. Vi bör utgå från att Tumba vinner sin match. Valbo är just nu sämsta trea med 16 poäng, Wings står på 18, en poäng för Wings kan också räcka för att bli en av de bästa treorna men varför komplicera det hela om det räcker med seger. Det står klart att Tierp, Rimbo och Bålsta får spela Division 2-hockey. Nedsläpp i kvällens samtliga matcher är 19.00.

happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

fme_helsida
oppning_helsida
midsommar_valsta_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

colorama_april2
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sbrf_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_oppet
sh_bovard_out
connys
sbrf_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
defacto_outsider
colorama_april
oppning_outsider
fme_outsider
midsommar_valsta_outsider