arlandagk_panorama
Wings behöver minst två poäng för att vara på den säkra sidan. Ny coach i kvalserien är Robert Döme. Foto: Daniel Iskander

Wings kan säkra spel i ettan vid seger ikväll

Ikväll avgörs det för Wings mot Bålsta. En seger för Wings innebär spel i Hockeyettan. Förlust samtidigt som Tumba vinner och framtiden är osäker.

centrum_pask

Södertälje tog klivet upp i Allsvenskan och öppnade upp för att en tvåa i den östra kvalserien kan få följa med Nacka till Hockeyettan. Tidningen Sydöstran har kommit över uppgifter om hur det blir i kvalspelet med avancemangen. Ettorna och tvåorna i samtliga kvalserier går upp om Västervik gör SSK sällskap, likaså två av de tre bästa treorna. För Wings blir matchen mot avsågade Bålsta ikväll därmed livsviktig. Annars riskerar man att kastas in i ovisshet. Bålsta har inget att spela för mer än äran. Trean i serien är Tumba som möter Rimbo. Vi bör utgå från att Tumba vinner sin match. Valbo är just nu sämsta trea med 16 poäng, Wings står på 18, en poäng för Wings kan också räcka för att bli en av de bästa treorna men varför komplicera det hela om det räcker med seger. Det står klart att Tierp, Rimbo och Bålsta får spela Division 2-hockey. Nedsläpp i kvällens samtliga matcher är 19.00.

sigtunavatten_standard
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

happyhomes_2019
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

valsta_utveckling
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
fme_outsider
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider