defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Wings inledde med seger

Wings vann den första kvalmatchen mot Hammarby på söndagen med 3-1. - Det var en jämn match, med mycket powerplay, sa tränare Martin Gudmundsson enligt Sportbladet.

centrum_artikel

Kvalet till Hockeyettan inleddes på söndagen med Wings match mot Hammarby. Efter en mållös förstaperiod hade Wings 2-1 efter andra och till slut 3-1.
– Vi kommer inte riktigt upp i vår normala standard, kan bero på kvalserier, men ändå starkt att vinna med 3-1 mot Hammarby, uppger lagledare Peter Mattsson i mail till märsta.nu

Isak Salqvist svarade för två mål och Gustav Eurenius för ett. Närmast väntar Sollentuna borta på onsdag.

2020_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
dackskiftarna_outsider