defacto_pan2020

Wings inledde med seger

Wings inledde HockeyEttan Östra vår med att besegra Enköping i Pinbackshallen.

Fortsättningsserien startade på lördagen för Wings hemma i Pinbackshallen. Wings vann med 4-3 efter 2-0 i första sedan Rasmus Hedin och Tim Friberg nätat. ESK reducerade 14.57 in i andra men Wings ökade på kort därpå genom Pontus Andersson, ESK fick liv inför slutperioden med ännu ett mål. 6.16 in i tredje kom även kvitteringen för gästerna, matchen såg ut att sluta oavgjort men Pontus Andersson slog till med sitt andra mål för kvällen med 4.52 kvar att spela.

Nästa match spelas redan ikväll, måndag, mot Hammarby. Wings är etta och Hammarby jumbo just nu.

salong_elisabeth_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

defacto_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
marina_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

nrh
speedy_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider