moderat_sommar

Wings inledde med seger

Wings inledde HockeyEttan Östra vår med att besegra Enköping i Pinbackshallen.

centrum_artikel

Fortsättningsserien startade på lördagen för Wings hemma i Pinbackshallen. Wings vann med 4-3 efter 2-0 i första sedan Rasmus Hedin och Tim Friberg nätat. ESK reducerade 14.57 in i andra men Wings ökade på kort därpå genom Pontus Andersson, ESK fick liv inför slutperioden med ännu ett mål. 6.16 in i tredje kom även kvitteringen för gästerna, matchen såg ut att sluta oavgjort men Pontus Andersson slog till med sitt andra mål för kvällen med 4.52 kvar att spela.

Nästa match spelas redan ikväll, måndag, mot Hammarby. Wings är etta och Hammarby jumbo just nu.

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_helsida_valsta

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020
speedy_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider