moderat_jul_nyar

Wings inledde med seger

Wings inledde HockeyEttan Östra vår med att besegra Enköping i Pinbackshallen.

Fortsättningsserien startade på lördagen för Wings hemma i Pinbackshallen. Wings vann med 4-3 efter 2-0 i första sedan Rasmus Hedin och Tim Friberg nätat. ESK reducerade 14.57 in i andra men Wings ökade på kort därpå genom Pontus Andersson, ESK fick liv inför slutperioden med ännu ett mål. 6.16 in i tredje kom även kvitteringen för gästerna, matchen såg ut att sluta oavgjort men Pontus Andersson slog till med sitt andra mål för kvällen med 4.52 kvar att spela.

Nästa match spelas redan ikväll, måndag, mot Hammarby. Wings är etta och Hammarby jumbo just nu.

defacto_helsida
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider