moderat_sommar

Wings inledde med seger

Wings inledde säsongen i Hockeyettan med seger på lördagen.

centrum_artikel

Wings var tillbaka i Hockeyettan efter sejouren i Division 2 förra säsongen. Det blev seger direkt men först på övertid då Christian Blomqvist avgjorde. Matchen kunde dock ha slutat i noll poäng då Strömsbro ledde med 3.42 kvar, först då kom kvitteringen från Eric Jacobsson. Wingsmålvakten Richard Mutze-Hvitman svarade för en fin match och motade 25 av 26 skott. Klippet nedan visar hur Sebastian Båvensjö fick ett slagskott i ansiktet, han fick uppsöka sjukhus

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Det här kallar jag käka puck😂

Ett inlägg delat av Sebastian Båvensjö (@bavensjo)

kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

spedition_sigtuna
sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
happyhomes_sommar2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
marina_helsida
swedol_outsider
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
marina_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider