defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Wings inledde med kvalseger

Wings inledde kvalet till Hockeyettan med seger borta mot Eskilstuna med 2-1.

centrum_artikel

Med bara 2.34 kvar att spela kom matchavgörande 2-1 för Wings borta mot Eskilstuna Linden. Linden ledde dessutom inför tredje men Johannes Yucel kvitterade 5.29 in i perioden innan Jacobsson avgjorde. I målet svarade Andrej Vasiljevic för 30 räddningar. Närmast är det dags för hemmamatch på onsdag då Viggbyholm kommer till Pinbackshallen.

connys_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider