arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Wings inledde med kvalseger

Wings inledde kvalet till Hockeyettan med seger borta mot Eskilstuna med 2-1.

rosta_sigtuna2

Med bara 2.34 kvar att spela kom matchavgörande 2-1 för Wings borta mot Eskilstuna Linden. Linden ledde dessutom inför tredje men Johannes Yucel kvitterade 5.29 in i perioden innan Jacobsson avgjorde. I målet svarade Andrej Vasiljevic för 30 räddningar. Närmast är det dags för hemmamatch på onsdag då Viggbyholm kommer till Pinbackshallen.

nationaldag_helsida
v_eu_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

oppning_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

rosta_sigtuna2
eu_sap
mp_eu
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

happyhomes_2019

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

varfest_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

fme_outsider
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
oppning_outsider
connys
ridskola2019_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
nationaldag_out
v_eu
defacto_outsider
nrh
colorama_april