moderat_sommar

Wings gör klart med forward

Wings har gjort klar med Tim Friberg som kom in i laget inför slutet av säsongen.

centrum_artikel

Forwarden Tim Friberg, född 1995, är en kraftfull spelare som kom in laget mot slutet av den gångna säsongen. Han skulle förstärka laget inför kvalspelet men det blev bara sex matcher innan han skadade sig. Wings har trots det valt att förlänga med honom och man tror att han kommer att göra stor nytta om han håller sig skadefri. Wings håller på med de sista bitarna av lagbygget och bjuder in några spelare till provspel, bland dessa Martin Brandsal från Almtuna J20.

defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

marina_helsida
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider
studeravidare_outsider