defacto_pan

Wings gör klart med forward

Wings har gjort klar med Tim Friberg som kom in i laget inför slutet av säsongen.

marstakalaset_artikel

Forwarden Tim Friberg, född 1995, är en kraftfull spelare som kom in laget mot slutet av den gångna säsongen. Han skulle förstärka laget inför kvalspelet men det blev bara sex matcher innan han skadade sig. Wings har trots det valt att förlänga med honom och man tror att han kommer att göra stor nytta om han håller sig skadefri. Wings håller på med de sista bitarna av lagbygget och bjuder in några spelare till provspel, bland dessa Martin Brandsal från Almtuna J20.

kontor_thaifong
sigtunavatten_standard
colorama_april2

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

ica_valsta_choklad

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

sommar_centrum
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april