centrum_panorama2020

Wings förlorade toppmöte

Wings föll i toppmötet mot Visby Roma med 2-1.

centrum_artikel

Det var toppmöte i Pinbackshallen mellan Wings-Visby Roma, 230 åskådare bänkade sig på läktaren för den sakens skull. De fick se en mållös förstaperiod innan Johan Mohlin gav Wings ledningen i mitten av andra. Glädjen blev dock kortvarig, Visby Roma kvitterade kort därpå. Även tredje var mållös ett tag och matchen gick mot förlängning när gästerna med 3.28 kvar att spela avgjorde. I den tajta tabellen är Wings fyra med fyra poäng ner till sexan Strömsbro som är utanför plats till Allettan.

happy_homes_mars
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

stottasigtuna_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

valvet_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
kcbygg_outsider