mote_sommar

Wings förlänger med fyra spelare

Säsongen är över för Wings som slutade tvåa i fortsättningsserien.

centrum_artikel

Wings avslutade säsongen med två raka segrar i veckan, först mot Strömsbro och sedan mot Segeltorp. Det stod dock klart sen tidigare att Wings inte hade chans att nå play off-kval, den platsen knep Strömsbro. Man har dock påbörjat lagbygget för 20/21 genom att göra klart med tränare Mattias Valente och spelarna Johan Mohlin, Otto Larsson, Pontus Andersson och Tim Friberg.

studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_helsida2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
studeravidare_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider