defacto_pan2020
Foto: Wings

Wings föll på övertid mot Huddinge

Wings förlorade en målrik historia mot Huddinge med 6-5 på övertid.

centrum_artikel

Wings förlorade med 6-5 på övertid mot Huddinge, detta sedan Wings dragit på sig en utvisning som Huddinge avgjort på redan efter 1.04 in i övertidsperioden. Dessförinnan hade Wings 2-2 efter första men gjorde en dålig andraperiod så att Huddinge kunde vara i ledning med 4-2 inför sista. Men i tredje gick man all in direkt och svarade för tre mål på fyra minuter mellan 4-8:e minuten. Huddinge utnyttjade dock en wingsutvisning och kvitterade till 5-5 md tio minuter kvar att spela.
– Sur torsk i sudden! Wings var riktigt taggade redan från start och gör en riktigt bra första period, som slutar 2-2. I andra slarvas det för mycket vilket man inte har råd mot ett sådant bra lag som Huddinge, uppger lagledare Peter Mattsson.

Wings är femma i tabellen och möter närmast Enköping på söndag borta i Enköping.

Moderaterna_helsida2021
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

centrum_helsida2020
2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskiftarna_helsida
rentawreck_helsida
sigtunastad_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
moderaterna_sigtuna
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
nrh