moderaterna_panorama
376 åskådare i PinbackshallenFoto: Wings
Foto: Wings

Wings föll på övertid i första kvalmatchen

Wings föll på övertid hemma mot Boden bara 80 sekunder in i förlängningen.

Wings kom till spel med starkt självförtroende efter marathonmatchen mot Teg och två raka segrar där uppe i Umeå. Boden valde att möta Wings som var lägst seedat, men segern satt långt inne för Boden. Wings ledde och gick mot seger när Boden kvitterade först med tre minuter kvar av tredje. Dock drar man på sig en utvisning med 30 sekunder kvar, man dödar sista sekunderna men på övertid är det Pontus Johansson med förflutet i Wings från 19/20 som var ofin nog att avgöra 1.20 in i övertidsperioden.
–  Surt när vi gör en sån bra match. Riktigt, riktigt roligt var det också att spela inför största publiken på mycket länge. Stort tack till Er, som kom och stöttade oss. ”Bottenlaget” kommer dock inte ge sig så lätt, ny match i Boden på fredag, hälsar lagledare Peter Mattsson.

376 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen. Det kan ha varit Wings sista hemmamatch för denna säsong, nu måste man bege sig till Boden och slå ut norrbottningarna i deras hall. Wings har skrällt förr och det krävs säsongens bästa insatser för att man ska lyckas gå vidare till nästa omgång. I annat fall är det slutspelat för i år.

2020_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

Sport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys