defacto_panorama_mustasch

Wings föll mot Vallentuna

Wings åkte på första förlusten under ordinarie tid för första gången denna säsong.

centrum_farsdag_artikel

Wings mötte Vallentuna på söndagen och åkte på den första förlusten under ordinarie tid denna säsong. Vallentuna vann med 4-1 i Pinbackshallen inför nästan 300 åskådare. Wings ledde med 1-0 efter mål i första av Johan Mohlin, men gästerna vände i andra och drygade ut i tredje. Trots förlusten är Wings kvar på AllEttanplats. Närmast väntar match på onsdag borta mot Hammarby.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
ica_oktober
sigtunavatten_standard
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2