defacto_pan2020
ArkivbildFoto: Wings

Wings föll mot tabellettan

Wings förlorade en målrik historia mot Huddinge med 5-4 på onsdagskvällen, en match som inleddes med en tyst minut för att minnas och hedra en avliden ungdomsspelare.

centrum_artikel

Matchen mellan Wings och Huddinge inleddes med en tyst minut för att hedra och minnas en avliden ungdomsspelare som tragiskt och hastigt gick bort under onsdagen. Matchen var länge tagen av stundens allvar och det dröjde till sista 26 sekunderna innan målnollan var spräckt, Huddinge stod för första målet i power play. I andra fortsatte Huddinge göra mål och man skickade in både 2 och 3-0 innan Wings vaknade till liv. Inför tredje var det 4-2 till Huddinge och Wings kämpade sig faktiskt ikapp i tredje genom mål av Friberg och Andersson. Men när Kämpeberg satte 5-4 för Huddinge orkade inte Wings längre. Suveräne tabellettan Huddinge blev ett för tufft motstånd även om Wings gav dem en match in på mållinjen. Det står redan klart att Wings får spela i fortsättningsserien efter jul.

Målen
Andersson 2, Hedemyr, Friberg

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
connys