bovard_sh

Wings föll mot Sollentuna

Wings föll i onsdagens match mot Sollentuna och missade chansen att kliva upp över kvalstrecket: - Kom inte hit med energi, sa tränaren Björn Lidström efter matchen.

banner_juni_artikel

Sollentuna besegrade Wings med 2-1 på onsdagskvällen, därmed kvarstår Wings under strecket. Pavel Brendl reducerade till 2-1 i mitten av matchen men när Wings skulle satsa på kvittering i slitet av tredje så drog man istället på sig utvisningar:
– Vi hade goda förhoppningar inför matchen, men tyvärr är vi inte riktigt där. Jag är besviken, kommer inte in kampen och inte beredda att betala priset, vi har goda lägen och spel i powerplay men räcker inte till, sa Björn Lidström, tränare, i en intervju på Wings facebooksida.

Fyra av fem lag över negativt kvalstreck börjar nu dra ifrån och Wings har en poäng upp till Nacka och sedan fyra till fyran Hammarby:
– Vi får kämpa vidare och slåss underifrån, säger Lidström.

division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
colorama_april2
midsommar_valsta_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
banner_juni_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

oppning_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

fme_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

Ngarambe trea på Bauhausgalan

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe kom trea på 1500 meter på Bauhausgalan: - Ett tag låg jag sist och tänkte ”vad gör jag?”. Men jag kom tillbaka och vet att jag har en spurt. Det var en härlig känsla att plocka placeringar från 300 meter hela vägen in i mål. Alla hejade och det var kul att sätta pers, säger Yolanda i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
connys
nrh
sh_oppet
colorama_april
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider
fme_outsider
oppning_outsider