arlandagk_panorama

Wings föll mot Sollentuna

Wings föll i onsdagens match mot Sollentuna och missade chansen att kliva upp över kvalstrecket: - Kom inte hit med energi, sa tränaren Björn Lidström efter matchen.

centrum_pask

Sollentuna besegrade Wings med 2-1 på onsdagskvällen, därmed kvarstår Wings under strecket. Pavel Brendl reducerade till 2-1 i mitten av matchen men när Wings skulle satsa på kvittering i slitet av tredje så drog man istället på sig utvisningar:
– Vi hade goda förhoppningar inför matchen, men tyvärr är vi inte riktigt där. Jag är besviken, kommer inte in kampen och inte beredda att betala priset, vi har goda lägen och spel i powerplay men räcker inte till, sa Björn Lidström, tränare, i en intervju på Wings facebooksida.

Fyra av fem lag över negativt kvalstreck börjar nu dra ifrån och Wings har en poäng upp till Nacka och sedan fyra till fyran Hammarby:
– Vi får kämpa vidare och slåss underifrån, säger Lidström.

ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

bonava_helsida
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

colorama_april2

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
colorama_april
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
fme_outsider
bonava_outsider