moderaterna_panorama
Foto: Wings

Wings föll mot Köping

Wings föll mot Köping på onsdagskvällen med 3-1.

Köping tog ledningen i första perioden mot Wings, trots en pigg start av Wings borta i Köping. Köping kunde göra mål 15.51 in i första efter ett långt anfall där Wings blev nertryckta i sin zon en stund. I paus blir det en så kallad ”hårtork” från Wings tränarstab och man lyfter upp sig i andra där Oliver Ödman-Hadzinikolic på pass av Christian Blomqvist kvitterar efter knappa kvarten.
Wings får chans att öka på kort därpå via ett PP-läge men det vill sig inte. Istället kan Köping kontra in 2-1 innan paus. I tredje låg Wings på för kvittering, återigen är det Köping som får utdelning i mitten av perioden och där gick luften lite ur Wings som inte orkade med ännu en forcering.
Nu får Wings vila två veckor innan nästa match, då man har spelat mer än andra lag i serien. Vill det sig illa så kan Wings under dessa två veckor ramla ner till 4:e plats i tabellen och därmed missa play off. Just nu är man etta men Lindlöven, Teg och Vallentuna jagar med 2-3 matcher tillgodo. Wings spelar först 12:e mars mot Sundsvall och 13:e mars mot Örnsköldsvik. Matcher som Wings troligtvis måste ta full pott i för att det ska bli play off.
connys_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
nrh
marina_outsider
connys