arlandagk_panorama

Wings föll mot Eskilstuna

Wings kammade hem andra raka nederlaget efter 3-4 borta mot Linden på tisdagskvällen.

centrum_pask

Efter den pigga starten av Alltvåan har Wings nu halkat efter till sjätte plats och missar i dagsläget kvalet uppåt om placeringen kvarstår. Eskilstuna Linden vann med 4-3 i Eskilstuna. Wings vände underläge efter första till ledning inför tredje. Men 2-1 till Wings blev snabbt 3-2 till hemmalaget, Freddie Byström kvitterade med 12 minuter kvar men Eskilstuna fick sista ordet med mål efter 11.09. Sista forceringen för Wings blev resultatlös. Wings är bara en poäng bakom trean Linden och möter tabellettan Viggbyholm på fredag kväll.

Målen
Lindström, Simons, Byström

centrum_pask_helsida
colorama_april2
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

bonava_helsida
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

happyhomes_2019
defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

sigtunavatten_standard
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

valsta_utveckling

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sh_oppet
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
bonava_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider
colorama_april