arlandagk_panorama

Wings föll mot Eskilstuna

Wings kammade hem andra raka nederlaget efter 3-4 borta mot Linden på tisdagskvällen.

sportlov_centrum

Efter den pigga starten av Alltvåan har Wings nu halkat efter till sjätte plats och missar i dagsläget kvalet uppåt om placeringen kvarstår. Eskilstuna Linden vann med 4-3 i Eskilstuna. Wings vände underläge efter första till ledning inför tredje. Men 2-1 till Wings blev snabbt 3-2 till hemmalaget, Freddie Byström kvitterade med 12 minuter kvar men Eskilstuna fick sista ordet med mål efter 11.09. Sista forceringen för Wings blev resultatlös. Wings är bara en poäng bakom trean Linden och möter tabellettan Viggbyholm på fredag kväll.

Målen
Lindström, Simons, Byström

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

arlandagolf
sangensemble
korpen_jan-feb

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sigtunavatten_standard
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

banner_trerosor
sportlov2019
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider