arlandagk_panorama

Wings föll mot Eskilstuna

Wings kammade hem andra raka nederlaget efter 3-4 borta mot Linden på tisdagskvällen.

banner_juni_artikel

Efter den pigga starten av Alltvåan har Wings nu halkat efter till sjätte plats och missar i dagsläget kvalet uppåt om placeringen kvarstår. Eskilstuna Linden vann med 4-3 i Eskilstuna. Wings vände underläge efter första till ledning inför tredje. Men 2-1 till Wings blev snabbt 3-2 till hemmalaget, Freddie Byström kvitterade med 12 minuter kvar men Eskilstuna fick sista ordet med mål efter 11.09. Sista forceringen för Wings blev resultatlös. Wings är bara en poäng bakom trean Linden och möter tabellettan Viggbyholm på fredag kväll.

Målen
Lindström, Simons, Byström

happyhomes_2019

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_helsida
fme_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

banner_juni_helsida
sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

ica_valsta_choklad
sommar
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
colorama_april
sbrf_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
fme_outsider
connys