julbanner

Wings föll mot Eskilstuna

Wings kammade hem andra raka nederlaget efter 3-4 borta mot Linden på tisdagskvällen.

Efter den pigga starten av Alltvåan har Wings nu halkat efter till sjätte plats och missar i dagsläget kvalet uppåt om placeringen kvarstår. Eskilstuna Linden vann med 4-3 i Eskilstuna. Wings vände underläge efter första till ledning inför tredje. Men 2-1 till Wings blev snabbt 3-2 till hemmalaget, Freddie Byström kvitterade med 12 minuter kvar men Eskilstuna fick sista ordet med mål efter 11.09. Sista forceringen för Wings blev resultatlös. Wings är bara en poäng bakom trean Linden och möter tabellettan Viggbyholm på fredag kväll.

Målen
Lindström, Simons, Byström

defacto_host2018

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

fme_jul

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

happy_homes_juli

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

lager_bilnet

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

colorama_vinter
vanster_jul
objekt2
funkis_2
sigtunavatten_standard
objekt3
outsider
connys
nrh_lania
komvuxq3_4
objekt4