defacto_pan2020

Wings föll mot Enköping

Wings förlorade på söndagen hemma mot Enköping med 5-3.

centrum_artikel

Sedan tidigare är det klart att Wings får spela i fortsättningsserien efter jul. Matchen mot Enköping och de kommande gäller dock att samla in bonuspoäng som man tar med sig in i serien.

Enköping vann med 5-3 efter 1-1 första, 3-1 efter andra och sedermera 5-3. Enköping ledde med 4-1 tidigt i tredje men Wings skickade in två snabba mål efter 12 och 15.43. När man tog ut målvakten för att satsa på kvittering kom 5-3 i tom kasse. Wings mål gjordes av Jesper Andersson, Linus Pellfolk och Rasmus Andersson.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
dackskiftarna_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
vardcentral_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh