moderaterna_panorama

Wings föll mot bottenlaget

Wings föll överraskande mot Vännäs i Pinbackshallen på övertid med 4-3.

Vännäs som inför matchen var jumbo i tabellen chockade Wings i Pinbackshallen. Trots en pigg start och ledning med 2-0 och 3-1 i första så lyckades man inte kapa av gästerna. 3-2 stod sig faktiskt hela vägen till 18.00 av tredje perioden när Vännäs fick in kvitteringen och tog matchen till övertid. Övertidsperioden var 1.12 lång när Vännäs tog bonuspoängen. Därmed så har Wings tappat grepp om seriesegern i och med att man har samma poäng som Lindlöven men två matcher mer spelade.
Wings lagledning var allt annat än nöjda med resultatet mot Vännäs, man hade pratat om att inte göra misstag som senast mot Vännäs och att hålla sig borta från utvisningsbåset. Men istället drog man på sig utvisningar och i tredje fick Vännäs spela 5 mot 3 i nästan två minuter. En dålig insats, konstaterar lagledare Peter Mattsson.
Målen
Andersson 2, Gabrielsson
marinan_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

liber_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider