moderater_pan_sommar
Foto: Wings

Wings föll klart mot Visby

Wings noterade första förlusten i Hockeyettan när man föll med klara 6-2 borta mot Visby.

centrum_artikel

Efter en pigg start på serien med bland annat bortaseger mot Huddinge kom det nu ett nederlag för Wings. Erkänt starka Visby/Roma vann med 6-2 efter att ha kopplat grepp i andra då man gick från 1-0 till 5-1. Tidigt i tredje var det även 6-1 på resultattavlan innan Wings kunde få in ett mål i slutet via Emil Gabrielson. Wings första mål gjordes av Jesper Andersson. Noterbart var att Visby hade två före detta wingsprodukter; Johannes Yucel och William Erenrot. Yucel svarade för en assist i matchen.
– Visby spelade helt enkelt ut oss och var bättre i precis allt. Wings var långa vägar från sin normala standard, hälsar Wings lagledare Peter Mattsson.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
dack-helsida
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
mp-outsider