halloween_centrum
Foto: Wings

Wings föll i träningsmatch mot Nyköping

Wings föll mot Nyköping i näst sista träningsmatchen innan seriestarten.

centrum_artikel

Nyköping vann med 5-3 mot Wings när lagen möttes i en träningsmatch på tisdagen. Nyköping hade 4-2 efter första, Wings ryckte upp sig i andra men satte bara en puck i mål. Inför tredje var det 4-3 och där låg Wings på för kvittering men utan resultat. Istället blir det Nyköping som får in sista pucken i mål. På söndag möter man Borås och lagledare Peter Mattsson säger att det finns en del att slipa på. Borås kommer till Pinbackshallen.

dack-helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
mp_host_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
swedol_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider