moderat_sommar

Wings föll i toppmötet

Wings förlorade även mot Sollentuna på onsdagskvällen och tappar mark i playoff-racet.

centrum_artikel

Sollentuna vann derbyt mot Wings på onsdagskvällen med 4-3 efter sent avgörande. Segermålet skickade gästerna in med 5.43 kvar att spela. Innan dess hade Otto Larsson kvitterat till 3-3 5.52 in i tredje perioden. Wings fick chansen i PP sista 30 sekunderna och plockade ut målvakten för att gå för kvittering men fick ingen utdelning. Starten var för övrigt tung för Wings som låg under både 0-2 och 1-3 innan man kom ikapp.

sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
nrh