bostadsformedling

Wings föll i toppmötet

Wings förlorade även mot Sollentuna på onsdagskvällen och tappar mark i playoff-racet.

centrum_artikel

Sollentuna vann derbyt mot Wings på onsdagskvällen med 4-3 efter sent avgörande. Segermålet skickade gästerna in med 5.43 kvar att spela. Innan dess hade Otto Larsson kvitterat till 3-3 5.52 in i tredje perioden. Wings fick chansen i PP sista 30 sekunderna och plockade ut målvakten för att gå för kvittering men fick ingen utdelning. Starten var för övrigt tung för Wings som låg under både 0-2 och 1-3 innan man kom ikapp.

connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider