moderaterna_panorama
Foto: Wings

Wings föll i första matchen

Wings föll i första matchen mot Teg på tisdagskvällen med 4-0.

Siffrorna var lite missvisande efter den första kvalmatchen mellan Teg och Wings. Teg tog ledningen i mitten av perioden efter en tilltrasslad situation. I tredje kommer tvåan efter ett slarvigt byte där Wings har för många spelare på isen.
–  I och med att vi får spela mer på chans så öppnar vi upp oss. 3-0 kommer på ett individuellt misstag hos oss. 4-0 kommer i tom bur. Nya tag på fredag i Umeå, berättar lagledare Peter Mattsson.

Ny får Wings ta nya tag på fredag i Umeå, förlust och man är ute för denna säsong. Seger och det blir ny match dagen därpå uppe i Umeå.

defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
marina_outsider
mp_outsider2022