moderat_sommar

Wings föll i derbyt mot Sollentuna

Sollentuna vann den viktiga matchen mot Wings i Pinbackshallen med 5-2 inför drygt 150 åskådare.

centrum_artikel

Sollentuna tog tidig ledning, redan efter 41 sekunder men Wings kvitterade några minuter därpå. I andra satte Sollentuna ytterligare två mål innan Wings fick in en reducering genom Tim Friberg. Wings hopp om kvittering släcktes med elva minuter kvar då Sollentuna gjorde 4-2 och sen 5-2 i tom kasse. Wings toppar fortfarande tabellen men Sollentuna skuggar bara en poäng bakom.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
marina_helsida
spedition_sigtuna
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
centrum_sommar_out
marina_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider