moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild/Wings

Wings föll i derbyt

Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

centrum_artikel

Det var välfyllt i Pinbackshallen, för första gången på flera år. Nästan 300 åskådare ville se E4-derbyt mellan Wings och Väsby. Gästerna Väsby var taggade från start och hade ett grepp på Wings, man skapade även flest chanser inledningsvis. Men det var Wings som fick utdelning först, redan efter 3.03 satte Christian Blomqvist 1-0. Några minuter därpå pressade Väsby och kvitteringen kom efter en målvaktsretur där Pontus Karlsson la in pucken mellan benen på målvakten Viktor Andersson. Väsby gick till pausvila med 2-1. Tidigt i andra kom 2-2 via Sebastian Båvensjö, men sen var det slut på det roliga. Väsby gör två obesvarade mål i andra och ett tredje i mitten av tredje perioden. Slutresultatet skrevs till 5-2.
– Med tolv minuter på botbänken vinner man inte mot ett sådant bra lag som Väsby. Tyvärr tar det ut sin rätt till slut att vi saknar fyra av våra bästa forwards igen, uppger lagledare Peter Mattsson

Målen: Båvensjö 2, Blomqvist

connys_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

handbollsskola
defacto_helsida
2020_helsida
mod_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out