moderat_jul_nyar

Wings föll i derby

Wings förlorade derbyt mot Sollentuna på onsdagskvällen med 3-2.

230 åskådare såg derbyt mellan Wings och Sollentuna i Pinbackshallen. Sollentuna tog ledningen tidigt genom Emil Broed redan efter 1.22 av första perioden. Tidigt i andra kom även 2-0 för gästerna. Wings fick hopp inför tredje med ett mål med 2.32 kvar att spela. Men på nytt kom ett Sollentunamål tidigt av perioden, 54 sekunder in satte Broed sitt andra mål i matchen. Wings fick in 3-2 med 2.18 kvar att spela men slutforceringen blev sedan resultatlös. Sollentunas målvakt svarade för en gedigen insats och räddade 34 av 36 skott medan Wingskeepern Richard Mutze-Hvitman räddade 24 av 27.

Wings är kvar på Allettanplats men konkurrensen är hård om platserna. Huddinge och Strömsbro jagar precis bakom. Närmast möter Wings Vallentuna borta på söndag.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

happyhomes_2019

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys