centrum_jul_panorama

Wings föll i derby

Wings förlorade derbyt mot Sollentuna på onsdagskvällen med 3-2.

centrum_jul_artikel

230 åskådare såg derbyt mellan Wings och Sollentuna i Pinbackshallen. Sollentuna tog ledningen tidigt genom Emil Broed redan efter 1.22 av första perioden. Tidigt i andra kom även 2-0 för gästerna. Wings fick hopp inför tredje med ett mål med 2.32 kvar att spela. Men på nytt kom ett Sollentunamål tidigt av perioden, 54 sekunder in satte Broed sitt andra mål i matchen. Wings fick in 3-2 med 2.18 kvar att spela men slutforceringen blev sedan resultatlös. Sollentunas målvakt svarade för en gedigen insats och räddade 34 av 36 skott medan Wingskeepern Richard Mutze-Hvitman räddade 24 av 27.

Wings är kvar på Allettanplats men konkurrensen är hård om platserna. Huddinge och Strömsbro jagar precis bakom. Närmast möter Wings Vallentuna borta på söndag.

colorama_jul
fme_oktober

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

ica_oktober
centrum_jul_helsida
greeknighthelsida
happyhomes_2019
tp_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_jul

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

greeknight_outsider
connys
julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh