centrum_panorama2020

Wings föll i derby

Wings förlorade derbyt mot Sollentuna på onsdagskvällen med 3-2.

230 åskådare såg derbyt mellan Wings och Sollentuna i Pinbackshallen. Sollentuna tog ledningen tidigt genom Emil Broed redan efter 1.22 av första perioden. Tidigt i andra kom även 2-0 för gästerna. Wings fick hopp inför tredje med ett mål med 2.32 kvar att spela. Men på nytt kom ett Sollentunamål tidigt av perioden, 54 sekunder in satte Broed sitt andra mål i matchen. Wings fick in 3-2 med 2.18 kvar att spela men slutforceringen blev sedan resultatlös. Sollentunas målvakt svarade för en gedigen insats och räddade 34 av 36 skott medan Wingskeepern Richard Mutze-Hvitman räddade 24 av 27.

Wings är kvar på Allettanplats men konkurrensen är hård om platserna. Huddinge och Strömsbro jagar precis bakom. Närmast möter Wings Vallentuna borta på söndag.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

happy_homes_mars

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

defacto_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
marina_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

speedy_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
festspec_corona_outsider