moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild

Wings föll hemma mot Strömsbro

Det vill sig inte för Wings. På söndagen kom 2-5 mot Strömsbro i Pinbackshallen.

centrum_artikel

Ett skadedrabbat Wings får rikta in sig på att spela i fortsättningsserien. Detta i takt med att den negativa trenden fortsätter i ettan. På söndagen vann Strömsbro i Pinbackshallen. Marcus Karlsson gav Wings ledningen i mitten av första, men fem minuter senar åkte han på matchstraff och fem minuters utvisning. På dessa minuter vände Strömsbro matchen. I andra pressade Wings men det var gästerna som gjorde mål, 3-1 inför tredje. Även i slutperioden är Wings heta men man saknar skärpa i avsluten. Strömsbro gör 4-1 efter 4.52. Wings får in 4-2 efter 8.48. I jakten på kvittering kommer dock 5-2 i tom kasse.

connys_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

handbollsskola
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys