defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings föll efter tung start

Wings förlorade en jämn drabbning mot Viggbyholm med 4-3 trots att man hämtade upp underläge 1-3 i andra.

Det var en stökig förstaperiod i Pinbackshallen inför 162 åskådare, flera spelare i båda lagen fick sätta sig i utvisningsbåset. Johan Simons fick dessutom matchstraff med tre minuter kvar efter en hård tackling bakifrån. Kort därefter fick Viggbyholm straff som man förvaltade väl och gick till pausvila med 1-0.

Tidigt i andra utnyttjade Viggbyholm ett numerärt överläge och ökade på till 2-0. 3-0 kom i fem mot fem 2.45 in i andra. Wings fick hopp inför tredje med reducering av Freddie Byström. Tidigt i tredje kom fler mål för Wings genom Eric Jacobsson och Otto Larsson. Upphämtningen för Wings fick dock ett abrupt slut när wingsbekante Adam Wahlkvist spelade fram Henrik Resin till 4-3. Johan Mohlin drog även på sig en utvisning för Wings i slutet varpå slutforceringen uteblev.

Wings har haft en knackig start i tvåan och ligger under strecket som innebär kvalspel till Division 1, men det är många matcher kvar att spela, närmast väntar Iron borta i Björklinge.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

happyhomes_2019
sbrf_helsida
colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
logistik_sigtuna

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
fme_outsider
colorama_april
connys