defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings föll efter tung start

Wings förlorade en jämn drabbning mot Viggbyholm med 4-3 trots att man hämtade upp underläge 1-3 i andra.

Det var en stökig förstaperiod i Pinbackshallen inför 162 åskådare, flera spelare i båda lagen fick sätta sig i utvisningsbåset. Johan Simons fick dessutom matchstraff med tre minuter kvar efter en hård tackling bakifrån. Kort därefter fick Viggbyholm straff som man förvaltade väl och gick till pausvila med 1-0.

Tidigt i andra utnyttjade Viggbyholm ett numerärt överläge och ökade på till 2-0. 3-0 kom i fem mot fem 2.45 in i andra. Wings fick hopp inför tredje med reducering av Freddie Byström. Tidigt i tredje kom fler mål för Wings genom Eric Jacobsson och Otto Larsson. Upphämtningen för Wings fick dock ett abrupt slut när wingsbekante Adam Wahlkvist spelade fram Henrik Resin till 4-3. Johan Mohlin drog även på sig en utvisning för Wings i slutet varpå slutforceringen uteblev.

Wings har haft en knackig start i tvåan och ligger under strecket som innebär kvalspel till Division 1, men det är många matcher kvar att spela, närmast väntar Iron borta i Björklinge.

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

frisyr_december
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sigtuna_funkis
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

icavalsta_julbanner
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

outsider
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

banner_trerosor
funkis_2
connys
nrh