centrum_tvaar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings föll efter tung start

Wings förlorade en jämn drabbning mot Viggbyholm med 4-3 trots att man hämtade upp underläge 1-3 i andra.

centrum_tvaar

Det var en stökig förstaperiod i Pinbackshallen inför 162 åskådare, flera spelare i båda lagen fick sätta sig i utvisningsbåset. Johan Simons fick dessutom matchstraff med tre minuter kvar efter en hård tackling bakifrån. Kort därefter fick Viggbyholm straff som man förvaltade väl och gick till pausvila med 1-0.

Tidigt i andra utnyttjade Viggbyholm ett numerärt överläge och ökade på till 2-0. 3-0 kom i fem mot fem 2.45 in i andra. Wings fick hopp inför tredje med reducering av Freddie Byström. Tidigt i tredje kom fler mål för Wings genom Eric Jacobsson och Otto Larsson. Upphämtningen för Wings fick dock ett abrupt slut när wingsbekante Adam Wahlkvist spelade fram Henrik Resin till 4-3. Johan Mohlin drog även på sig en utvisning för Wings i slutet varpå slutforceringen uteblev.

Wings har haft en knackig start i tvåan och ligger under strecket som innebär kvalspel till Division 1, men det är många matcher kvar att spela, närmast väntar Iron borta i Björklinge.

banner_trerosor
sangensemble
karby_varme1
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

happyhomes_2019
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

arlandagolf

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

defacto_helsida
connys
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

herrallsvenskan

Rafflande avslutning att vänta

Sport Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Hadaya till Norge

Fotboll Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

karby2
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet