luciakroning_sh
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings föll efter tung start

Wings förlorade en jämn drabbning mot Viggbyholm med 4-3 trots att man hämtade upp underläge 1-3 i andra.

oppethus_agy

Det var en stökig förstaperiod i Pinbackshallen inför 162 åskådare, flera spelare i båda lagen fick sätta sig i utvisningsbåset. Johan Simons fick dessutom matchstraff med tre minuter kvar efter en hård tackling bakifrån. Kort därefter fick Viggbyholm straff som man förvaltade väl och gick till pausvila med 1-0.

Tidigt i andra utnyttjade Viggbyholm ett numerärt överläge och ökade på till 2-0. 3-0 kom i fem mot fem 2.45 in i andra. Wings fick hopp inför tredje med reducering av Freddie Byström. Tidigt i tredje kom fler mål för Wings genom Eric Jacobsson och Otto Larsson. Upphämtningen för Wings fick dock ett abrupt slut när wingsbekante Adam Wahlkvist spelade fram Henrik Resin till 4-3. Johan Mohlin drog även på sig en utvisning för Wings i slutet varpå slutforceringen uteblev.

Wings har haft en knackig start i tvåan och ligger under strecket som innebär kvalspel till Division 1, men det är många matcher kvar att spela, närmast väntar Iron borta i Björklinge.

oppethus_agy
happy_homes_juli
sportfiskebanner2
Nolltaxan

Upprört hos föreningslivet

Sport Flera föreningsmänniskor i kommunen är upprörda på kommunledningens förslag att slopa Nolltaxan: - Tråkigt när man som ordförande i en idrottsklubb som aktiverar massor med ungdomar med all dess fördelar som det skapar för samhället socialt och ekonomiskt får tack i form av avgifter man inte räknat med, skriver Mattias Nordahl, ordförande i Arlanda IBK, i ett inlägg på Facebook.

defacto_host2018
skånela-hellton

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela föll mot tabelltvåan Hellton som i och med segern klev upp som etta i tabellen: - Vi kommer inte upp i nivå, då vinner man inte mot lag som Hellton, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

EXTRA

RIK vann och drog in 23 000 till cancerforskning

Innebandy Rosersbergs IK besegrade Sätra från Gävle med 6-5 på fredagskvällen: - Vi är i ledningen från början till slut men det blir rejält spännande på slutet då Sätra pressar på för en kvittering, berättar sportchef Fredrik Raschke.

allsvenskan

Skånela föll i Varberg

Handboll Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

Skånela jagar derbyseger

Handboll Skånela möter Rimbo i kvällens 8:e omgång: - Jag har vart med om massor av derbyn mot Rimbo både som spelare och som tränare och visst känns det lite extra när dessa matcher ska spelas, skriver tränare Jimmy Karlsson inför matchen på Skånelas hemsida.

allsvenskan

Skånela vann derbyt

Handboll Skånela vann derbyt i Vikingahallen mot Spårvägen med 27-25 efter underläge i paus med en boll: - Vi var förberedda på en holmgång och det blev det, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare i Skånela

Märstabon som siktar mot OS

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe, 27, är nästa stjärnskott inom svensk löpning. Sedan några år tillbaka bor hon i USA där hon tränar: - Jag vill representera Sverige internationellt, säger Yolanda till märsta.nu

Wings vann toppmötet

Ishockey Wings svarade för ett riktigt styrkebesked på fredagskvällen när man körde över tvåan Haninge med 6-0: - Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans, uppger tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

objekt2
komvuxq3_4
colorama_vinter
skridskoskola
connys
objekt3
outsider
objekt4
sportfiske_banner
sbrf_sep
nrh_lania