defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Wings får vänta på andraplatsen

Wings får vänta en vecka till innan det blir klart med andraplatsen, detta sedan Nacka på påskdagen besegrat märstalaget i Pinbackshallen.

Till säsongens sista hemmamatch kom 152 åskådare för att se Wings säkra andraplatsen och eventuellt spel i kommande säsongs etta. Men istället vann redan klara seriesegraren Nacka med 5-3 efter att ha vänt underläge 1-3. Wings hade även ledningen med 2-0 men innan andraperioden var till ända så hade Nacka gått ikapp till 3-3. Ledningsmålet för gästerna kom med 5.16 kvar och slutresultatet fastställde Christoffer Sjöholm med 55 sekunder kvar. I sista omgången möter Wings jumbon Bålsta och en seger är nödvändig för att säkra andraplatsen, Tumba vann och möter Rimbo.

Målen
Strand, Landberg, Kullerback

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sbrf_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar
sommar_centrum

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
fme_outsider
colorama_april
sbrf_outsider