arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Wings får vänta på andraplatsen

Wings får vänta en vecka till innan det blir klart med andraplatsen, detta sedan Nacka på påskdagen besegrat märstalaget i Pinbackshallen.

centrum_pask

Till säsongens sista hemmamatch kom 152 åskådare för att se Wings säkra andraplatsen och eventuellt spel i kommande säsongs etta. Men istället vann redan klara seriesegraren Nacka med 5-3 efter att ha vänt underläge 1-3. Wings hade även ledningen med 2-0 men innan andraperioden var till ända så hade Nacka gått ikapp till 3-3. Ledningsmålet för gästerna kom med 5.16 kvar och slutresultatet fastställde Christoffer Sjöholm med 55 sekunder kvar. I sista omgången möter Wings jumbon Bålsta och en seger är nödvändig för att säkra andraplatsen, Tumba vann och möter Rimbo.

Målen
Strand, Landberg, Kullerback

defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
centrum_pask_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

bonava_helsida
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
ridskola2019_outsider