moderaterna_panorama
Foto: Wings/Insändarbild

Wings får möta Boden

Det blir på nytt en Norrlandsresa för Wings som möter Boden med start på tisdag i Märsta.

Boden valde att möta Wings. Nu blir det först hemmamatch på tisdag i Pinbackshallen, därefter får man ladda batterierna för att möta Boden i en fullsatt arena.
– Vi vet att vi kommer att komma till en fullsatt hall i Boden med fantastisk stämning så det vore verkligen otroligt kul om vi kunde fylla upp Pinbackshallen nu på tisdag för denna härliga hockeyfest, säger lagledare Peter Mattsson.
Wings seger mot Teg gav eko i hockey-Sverige eftersom man spelade den sjunde längsta matchen i historien. Matcherna spelas 22, 25 och 26 mars. Boden var inför kvartsfinalerna högst rankat. Wings har chockat förr och återstår att se om man kan svara för en ny skräll.
marinan_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022