sommar
Foto: Daniel Iskander

Wings får kvala sig kvar

Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

Wings var i behov av seger mot Sollentuna för att undvika kval men det skulle också gå om Hanviken samtidigt förlorade mot Nyköping. Men Wings hamnade i underläge i mitten av första och sedan gick de bara utför. Med 15 minuter kvar av matchen ledde Sollentuna med 4-0 och först med 4.48 kvar att spela kom reduceringen av Adam Wahlkvist. I Nyköping vann även Hanviken. Därmed får Wings rikta in sig på att möta lag från Hockeytvåan i ett kval om att hålla sig kvar, med till kvalet följer Nacka.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

colorama_april2
logistik_sigtuna
sommar_centrum

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

ica_valsta_choklad
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sbrf_helsida
fme_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
colorama_april
connys
sbrf_outsider
fme_outsider
sportfiske_sommar
nrh