arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander

Wings får kvala sig kvar

Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

centrum_pask

Wings var i behov av seger mot Sollentuna för att undvika kval men det skulle också gå om Hanviken samtidigt förlorade mot Nyköping. Men Wings hamnade i underläge i mitten av första och sedan gick de bara utför. Med 15 minuter kvar av matchen ledde Sollentuna med 4-0 och först med 4.48 kvar att spela kom reduceringen av Adam Wahlkvist. I Nyköping vann även Hanviken. Därmed får Wings rikta in sig på att möta lag från Hockeytvåan i ett kval om att hålla sig kvar, med till kvalet följer Nacka.

bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

defacto_helsida
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

happyhomes_2019
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
sh_oppet
colorama_april