center_pan21
Foto: Insändarbild/Wings

Wings besegrade Segeltorp

Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

centrum_artikel

För några veckor sedan låg Wings på övre halvan av tabellen. Men skador och sjukdomar har medfört att man tappat mark och att det inte blir spel i Allettan. Istället blir det fortsättningsserien som startar om två veckor. På söndagen spelades näst sista matchen i serien. Man kom till spel med sex borta. Trots spelövertag var det 1-1 efter första, Wings satte 1-0 men Segeltorp kvitterade med en man mindre med 3.13 kvar att spela.

Kräftgången fortsatte i andra, man lyckades inte göra mål. Istället var det Segeltorp som ledde inför tredje med 2-1. 4.02 in i tredje kom kvitteringen och Wings fick jaga sista kvarten. Det dröjde till 12.48 innan kvitteringen kom genom Oliver Ödman-Hadzinikolic. Segeltorp drog på sig sin tredje utvisning i tredje perioden med 2.21 kvar att spela, den här gången kunde Wings ta vara på övertaget och avgöra matchen genom Isal Salqvist.
– Matchen kan sammanfattas med att vi har otroligt svårt att göra mål. Vi är spelmässigt överlägsna i tre perioder och borde avgjort tidigt. Nu fick vi slita in i det sista och vinner till slut. Riktigt kul var det att se kedjan med Sarhus, Wink och Linnander som skapade stor oreda i Segeltorps försvaret i stort sett varje byte de var inne, berättar lagledare Peter Mattsson.

Målen
Ödman-Hadzinikolic, Salqvist, Wernerson Libäck, Wink

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

oppethus_helsida

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

koppar_helsida
helsida_var2021
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

jul2021
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

julmarknad_helsida
dack-helsida

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

flygskola_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
jul_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
koppar_outsider
julmarknad_outsider
connys
dack-outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider