centrum_panorama2020

Wings besegrade jumbon

Efter två raka nederlag vann Wings mot jumbon Hammarby på fredagskvällen i Pinbackshallen.

centrum_artikel

Wings tappade serieledningen efter två raka nederlag men på fredagskvällen var man tillbaka på vinnarspåret. Segermålet gjorde Johan Mohlin tidigt i tredje vilket betydde 4-3 för Wings. Wings tog ledningen i första men tappade den två gånger om till 1-2 och 2-3 innan Sebastian Modén kvitterade i slutet av andra. I målet räddade Richard Mutze-Hvitman hela 36 skott. Närmast för Wings blir det derby mot Sollentuna på onsdag borta i Sollentuna. I tabellen är Wings tvåa med en match mer spelad än Strömsbro.

Målen
Modén 2, Mohlin, Wiita-Adamsson

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
connys_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

speedy_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
connys