moderat_sommar

Wings besegrade jumbon

Efter två raka nederlag vann Wings mot jumbon Hammarby på fredagskvällen i Pinbackshallen.

centrum_artikel

Wings tappade serieledningen efter två raka nederlag men på fredagskvällen var man tillbaka på vinnarspåret. Segermålet gjorde Johan Mohlin tidigt i tredje vilket betydde 4-3 för Wings. Wings tog ledningen i första men tappade den två gånger om till 1-2 och 2-3 innan Sebastian Modén kvitterade i slutet av andra. I målet räddade Richard Mutze-Hvitman hela 36 skott. Närmast för Wings blir det derby mot Sollentuna på onsdag borta i Sollentuna. I tabellen är Wings tvåa med en match mer spelad än Strömsbro.

Målen
Modén 2, Mohlin, Wiita-Adamsson

centrum_helsida2020
spedition_sigtuna
connys_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
2020_helsida
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider