defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings besegrade Hanviken

Wings tog en välbehövlig seger på fredagskvällen borta mot Hanviken.

centrum_artikel
Efter nederlag mot Hammarby och Sollentuna kom Wings på vinnarspåret igen när Hanviken besegrades på bortaplan med 3-2. Hanviken som slåss för att undvika negativt kval bjöd på ordentligt motstånd. Laget tog ledningen med 1-0 och hade även 2-1 innan Wings kvitterade i slutet av första till 2-2. Segermålet för Wings kom med 3.01 kvar av andra perioden genom Rasmus Hedin.
Bara två matcher återstår, Wings kan inte längre vinna serien då Strömsbro säkrat avancemang till play off.
Målen
Blomqvist, Båvensjö, Hedin
speedy_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sommarlov_outsider
speedy_outsider
nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider