centrum_host

Wings besegrade Hammarby

Wings tog ny seger på onsdagen då man besegrade Hammarby med 4-1.

centrum_farsdag_artikel

Wings mötte Hammarby på bortaplan under onsdagskvällen och vann med 4-1. Christian Blomqvist och Eric Jacobsson inledde målskyttet i första perioden. Hammarby reducerade 4.53 in i första men med en minut kvar av perioden kom 3-1 för Wings. I tom kasse med bara 12 sekunder kvar kom sedan 4-1 från Pontus Andersson. I målet svarade Andrej Vasiljevic för 24 räddningar.

ica_oktober
greeknighthelsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
connys
nrh
colorama_april2